Nieuws van 12 december

Bouw uw woning in Opbroek Oost! De kavels van Opbroek Oost te Rijssen gaan in de verkoop!

Bouw uw woning in Opbroek Oost!

Het Opbroek Oost

Uw woning bouwen op een mooie, rustige locatie gelegen in Rijssen? Met nieuwbouwplan Opbroek Oost kan het! In dit plan, grenzend aan Landgoed Oosterhof, worden (zeer) royale kavels uitgegeven verdeeld over twee woongebieden. Het eerste woongebied beschikt over royale kavels voor vrijstaande villa's ten noorden van de Witmoesdijk. De kaveloppervlakten variëren hier vanaf circa 1470 m2 tot en met circa 2328 m2.

Het tweede woongebied heeft de beschikking over ruime kavels voor vrijstaande woningen ten zuiden van de Witmoesdijk en ten noorden van de Groteboersdijk. Hier variëren de kaveloppervlakten van circa 403 m2 tot en met circa 924 m2.

Kaveluitgifte en toewijzingsprocedure

De kavels op van Opbroek Oost worden uitgegeven middels een notariële loting. Op 13 december wordt hiervoor een start verkoop gehouden in Havezate De Oosterhof te Rijssen. Tijdstip 16:00 - 17:30 uur.
De daadwerkelijke loting vindt plaats op 17 januari om 19:00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.
Meer informatie over deze kavels, de uitgifte en de bijbehorende 'spelregels' kun je hier vinden.

Uw droomwoning realiseren
Wilt u uw droomwoning realiseren op een van deze royale kavels in Rijssen? Of bent u benieuwd of uw droomhuis past in het Beeld & Kwaliteitsplan van Opbroek Oost? Kom vrijblijvend bij ons op gesprek en dan bekijken we samen met u de mogelijkheden!


Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl


Impressie

Meer nieuws