Binnenkort: onze vernieuwde website!

13-02-2022

Afgelopen zomer hebben we in de zogeheten Design Sprint in samenwerking met Robuust Digital en Koen Nijhuis - Digitale Innovatie, in een week tijd de basis gelegd voor het design van onze nieuwe website. Met veel plezier hebben we toentertijd gezamenlijk onze input kunnen geven, om tot een zo inspirerend mogelijk resultaat te komen.

Inmiddels heeft Robuust de website gebouwd en zijn wij al enige tijd bezig met het vullen van de site. Met een diversiteit aan projecten in de categorieën Wonen, Zakelijk en Interieur zult u straks een overzichtelijk beeld hebben van al onze mogelijkheden en referenties. Daarnaast vertellen we uiteraard ook meer 'Over ons' en komt er een nieuwe mogelijkheid om via een eenvoudige manier een moodboard samen te stellen van alle ontwerpen die u aanspreken. Met één druk op de knop kunt u deze per mail versturen. Ideaal toch?

Wij gaan gauw verder met de invulling en dan hopen we onze nieuwe website nog voor deze zomer in de lucht te hebben. Hieronder alvast een kleine sneakpeak.