Vrije kavels Route1066 Amsterdam

16-12-2013

Website: www.route1066.nl

Route 1066 | Vrijheid om te wonen

Wonen aan het water, in een vrijstaand huis of een twee-onder-éénkapwoning. Omringd door veel groen. In een woning die helemaal naar uw eigen wensen is ontworpen en gebouwd.
Op 15 minuten fietsen van hartje Amsterdam. Dat klinkt niet alleen prachtig, dat is het ook!
En met de exclusieve uitgifte van de eerste vijftien vrije kavels aan de Sloterweg komt wellicht een veelgekoesterde droom tot werkelijkheid.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via: route1066@buildingdesign.nl

Uw droomhuis op Route 1066

U heeft een mooie kavel op het oog in project Route1066 en u gaat wellicht binnenkort uw eigen droomhuis bouwen. Het kopen van een kavel en het ontwerpen en bouwen van een eigen huis zijn intensieve trajecten, waarbij niet altijd duidelijk is of u nu rechtdoor moet gaan, even moet remmen of juist een afslag moet nemen.

Building Design Architectuur helpt u graag goed op weg!

Wij kunnen u gedurende het hele traject begeleiden en ontzorgen. Van de eerste schets tot en met de oplevering van uw woning.
U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van uw woning, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het maken van rapportages en kostenoverzichten, zorgen voor (aannemings-)overeenkomsten en begeleiding tijdens het bouwtraject.

Brochure Route 1066

Brochure Route 1066 - Sloterweg Amsterdam

Omdat wij vanaf het begin bij de ontwikkelingen van Route1066 betrokken zijn, zijn wij volledig op de hoogte van de uitgangspunten en toetsingscriteria. Om u alvast een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is en om inspiratie op te doen, hebben wij een speciale Route 1066 brochure voor u. In deze brochure vindt u een keur aan woningen die wij u kunnen bieden. Maar u kunt natuurlijk ook voor maatwerk kiezen. Bekijk ook onze ontwerpen op de website voor inspiratie voor het plan Route 1066.In een vrijblijvend eerste gesprek, bij u thuis of op de verkooplocatie in Amsterdam, inventariseren we wat uw wensen zijn voor het ontwerpen en bouwen van een huis en nemen wij met u door op welke manier wij u hiermee kunnen ondersteunen. Zo heeft u precies de begeleiding die u wenst en één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Dat is wel zo makkelijk.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het plan Route 1066 of voor het opvragen van de brochure.