2 Vrijstaande kavels Ootmarsum te koop

01-05-2013

Dinsdag 7 mei info avond / start verkoop

Twee stijlvolle vrijstaande woningen aan de Denekamperstraat te Ootmarsum

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning in Ootmarsum? Dinsdag 7 mei 2013 is er aan de Denekamperstraat 38 te Ootmarsum een info avond gehouden. Zo ook is op deze dag de verkoop van de vrijstaande woningen begonnen. De Denekamperstraat 38 is de locatie waar aannemersbedrijf Kamp de twee vrijstaande woningen wil gaan bouwen.

Op de website van aannemersbedrijf Kamp kunt u het volledige artikel lezen.

Building Design Architectuur ontwerpt voor aannemersbedrijf Kamp

Aannemersbedrijf Kamp is al 30 jaar actief op verschillende bouwterreinen. Dit bedrijf heeft met hun vakmanschap en zucht naar kwaliteit en degelijkheid ruime ervaring in het bouwen van vrijstaande woningen.

Building Design Architectuur is de samenwerking aangegaan met het aannemersbedrijf voor het nieuw te bouwen project van twee stijlvolle vrijstaande woningen.

De vrijstaande woningen

Beide vrijstaande woningen worden omschreven als klassiek, waarbij de ene woning meer royaal en statig is en de andere woning de termen ruim en landelijk meekrijgt.


Bekijk dit project op onze website

Brochure

Brochure 2 woningen aan de Denekamperstraat te OotmarsumVoor deze twee stijlvolle vrijstaande woningen is een brochure ontwikkeld. Hierin kunt u informatie vinden over Ootmarsum, het bouwplan, visualisatie en omschrijving van de te bouwen vrijstaande woningen, plattegronden, tuinontwerpen en meer.

Wilt u meer weten over de woningontwerpen of de aanpak om deze vrijstaande woning te laten bouwen, bekijk dan de brochure of neem contact op met aannemersbedrijf Kamp.