CPO

CPO Architect

Uw droomhuis dichtbij

Waarschijnlijk krijgt u in uw leven maar één keer de kans om uw eigen huis te bouwen, waarbij u de vrijheid hebt om al uw woonwensen te realiseren. Uw droomhuis is dichterbij dan u zou denken.

Met het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap kunt u samen met anderen uw eigen woningontwerp realiseren en uw krachten bundelen. Deze bouwvorm is geschikt voor iedereen, of u nou een enthousiaste starter bent op de woningmarkt, of u bent op zoek naar een seniorenwoning in een rustige bosrijke omgeving. Met het collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) heeft ú de regie in handen.

Bewoners bouwen de buurt

Er zijn veel mensen die net als u graag hun eigen woning willen ontwerpen, maar niet het budget er voor (over) hebben. Met collectief particulier opdrachtgeverschap komt de kans om uw droomhuis te bouwen dichterbij. Samen kiest u een architect, die voor u het persoonlijk ontwerp maakt, maar u deelt de kosten met uw aanstaande buren. Ook bij het kiezen van de aannemer houdt u als kleine woongemeente de regie in eigen handen. Door het collectief particulier opdrachtgeverschap zijn de kosten voor het totaalontwerp lager dan individuele woningbouw door bijvoorbeeld lagere materiaalkosten en mogelijke subsidieregelingen. En u bouwt alvorens de bouw start al een sterke en hechte band op met uw buren en alle mensen in uw wijk.

Kortom: veel huis en woonplezier voor weinig geld.

Building Design maakt CPO mogelijk

Wij zijn zeer te spreken over deze nieuwe vorm van bouwen. Naast de particuliereopdrachtgevers worden wij met regelmaat benaderd door Stedelijk Wonen voor dit soort projecten. Op onze website kunt u een groot deel van onze woningontwerpen, schetsen en plannen bekijken, wellicht zijn er een aantal ontwerpen die u aanspreken. Wilt u meer weten hoe wij u kunnen ondersteunen als cpo-achritect in het ontwerpen van uw droomwoning, of wat wij voor u kunnen betekenen in het (cpo) bouwtraject, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u nog vragen over CPO?

Neem dan contact met ons op.

Meer algemene informatie vind u ook op de website:

Informatie Centrum Eigen Bouw